НАЦИОНАЛЕН ТИЙМБИЛДИНГ НА БРОКЕРИТЕ ОТ НСНИ

Включете се в първия по рода си Национален тиймбилдинг на брокерите от НСНИ, който ще се проведе от 22 до 24 март 2024 г., в „Аугуста СПА Хотел“, гр. Хисаря! Потопете се в неповторимата професионална атмосфера, която ще създадем, събирайки на едно място всички членове на Сдружението. Не пропускайте уникалния шанс да опознаете колеги от агенции за недвижими имоти от цялата страна, да създадете контакти и да започнете нови бизнес начинания!

  • През уикенда в Хисаря ще участвате в практическата работилница на sales coach Георги Христулев „Удвояване на продажбите и обработка на възраженията“, който ще ви преведе през тайните на успешната сделка и ще подари на всеки един от вас електронната книга „5 златни техники за затваряне на сделката“.
  • Спонсорът на събитието CreditLand ще представи презентация на тема „CreditLand: Твоят кредитен консултант“, посветена на възможностите за получаване на финансов кредит за покупка на имот.
  • В организиран тур екскурзоводи от Археологически музей – гр. Хисаря ще ви разведат из потайностите на древния Диоклецианопол, където ще можете да се потопите в духа на забележителния римски град.
  • През целия ви престой в „Аугуста СПА Хотел“ ползвате и безплатен спа пакет  – вътрешен басейн, джакузи – всички с минерална вода, фитнес, нова парна баня, сауна, стая за релакс, солна стая, зареждане с халати.
  • Националният тиймбилдинг на брокерите от НСНИ ще се проведе в рамките на три дни, с две нощувки, като в пакета за настаняване са включени две закуски и две вечери на блок маса. И двете вечери ще можете да се забавлявате с DJ парти, заедно със своите колеги и членове на НСНИ!
  • Всички участници в събитието ще получат и брандирана тениска за спомен.

Събитието е отворено за всички агенции, членове на НСНИ, и техните екипи от брокери и агенти.

Краен срок за регистрация и заплащане – 23 февруари 2024 г.

Цени за участие на човек:

Настаняване в двойна стая „Стандарт“ – 299 лв.

Настаняване в двойна стая „Делукс“ – 349 лв.

Настаняване в единична стая „Делукс“ – 449 лв.

За повече информация и регистрация: https://bit.ly/42xvfaL


Печат