ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: Практически приложения за брокери

Как да използваме изкуствения интелект в професията на брокера на недвижими имоти?

AI навлиза скоростно в индустриите, променя начина, по който правим бизнес, начина, по който взаимодействаме с пазара, клиентите, партньорите и служителите. Отваря различни професионални хоризонти и преосмисля начина, по който поставяме целите си.

Как да работим с него? Как изкуственият интелект да работи за нас?

Включете се в организирания от Национално сдружение Недвижими имоти семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“ и открийте света на високите технологии с харизматичния и наелектризиращ лектор Александър Иванов!

В това еднодневно интензивно обучение ще:

  • Придобиете практически знания и умения, необходими за ефективно прилагане на AI в комуникационните стратегии в професията на брокера на недвижими имоти.
  • Ще изследвате как изкуственият интелект може да подобри процесите, да увеличи ефективността и да предостави ценна информация за вземане на решения в комуникацията.
  • Ще проучите как AI може да подобри клиентското изживяване, да генерира потенциални клиенти и да оптимизира маркетинговите усилия.

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група „Дигитално Дело“ и Агенция за ТикТок съдъжание Native.ntv. Водил е екипа на Google Дигитален Гараж за България. Бил е Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро е Main Brand Ambassador на организацията. Той е един от учителите по програма „Заедно в Час“, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен „Еразъм+“ проект, базиран на метода „обучение чрез преживяване“ с обучения в 5 държави.

Александър Иванов


Краен срок за регистрация и заплащане – 15 април 2024 г.

Такса за участие: 80.00 лв. (без ДДС) 
Такса за участие за редовни членове на НСНИ: 65.00 лв. (без ДДС)

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

За повече информация и регистрация: ВИЖТЕ ТУК

 


Печат