ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧА В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ РЕГИСТЪР

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧА В РЕГИСТЪРА

КАК ДА СЪЗДАМ ПРОФИЛ В НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

10 юни 2021 г., 15:30-17:00 ч.

 

Професионалният регистър на агенциите, брокерите и агентите на недвижими имоти събира на едно място представителите на бранша, като предоставя всички необходими данни за  информиран избор от страна на потребителите на този тип услуги.

 Защо беше създаден Професионалният регистър ?

 Какви са предимствата за агенциите, включили се в Регистъра?

 Какви са предимствата за брокерите и агентите, включили се в Регистъра?

 Защо Регистърът е полезен за потребителите при избора им на надежден партньор в сделката със собственост?

 Как да създадем профил на агенция, брокер и агент?

Отговор на тези и други въпроси ще получите по време на организирания от НСНИ уебинара от Ирена Перфанова и администратора на Регистъра Юлия Недялкова.

ИРЕНА ПЕРФАНОВА: Ирена Перфанова е Заместник-председател на УС на  НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и Председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., а член на УС на НСНИ от 2009 г.  Член на Борда на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE /Икономическия съвет за Европа към ООН/, Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС  2007 г.–2020г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско- промишлена палата 2018 г.-2019 г. и в момента Заместник-председател. Преподавател по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти в ЦПО на НСНИ. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие.Професионалист с 27 години богат опит в сферата на недвижимите имоти и сделките с ексклузивни права, носител на професионалните дезигнации - CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по недвижими имоти, професионален Медиатор, Realtor – член на NAR, Оценител на недвижими имоти. Сертифициран коуч с професионални интереси в Corporate, Life и Health Coaching.

 ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Краен срок за регистрация: 09 юни 2021 г.

Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

ВНИМАНИЕ! Максималният брой участници през платформата ZOOM е 100 души, които ще бъдат допускани по реда на присъединяването им и само при наличие на предварително направена регистрация. Събитието ще бъде излъчвано на живо във Фейсбук страницата на НСНИ, където може да бъде гледано от неограничен брой желаещи.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Юлия Недялкова, специалист Политики и бизнес развитие на НСНИ, 0879 590 900, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Печат