КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА - ПЛОВДИВ

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

КАК ДА МОТИВИРАМЕ КУПИВАЧИТЕ ДА ПОДПИШАТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР

24 септември 2021 г., 09:30-17:00 ч.

гр. ПЛОВДИВ

Присъствено обучение на АКАДЕМИЯТА на НСНИ

Договорът за изключителни права при посредничество за покупка на недвижими имоти е една от най-успешните формули за придобиване на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Изключителното представителство е най-върховното ниво на доверително взаимоотношение между клиент и брокер. Ексклузивният договор за покупка е най-добрият начин купувачът да намери и да купи най-подходящия за него имот на приемлива за него цена!
Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото купувачът е доверил ексклузивните права за покупка на имот. За брокера тя е изключителна отговорност, а за купувача е от изключителна полза.
Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с изключителни права.
 

ПРОГРАМА:
09:00 - 09:30 - Регистрация
09:30 - 11:00 - I Част
11:00 - 11:15 - Почивка
11:15 - 12:45 - II Част
12:45 - 13:45 - Обедна почивка
13:45 - 15:15 - III Част
15:15 - 15:30 - Почивка
15:30 - 17:00 - IV Обучение
 

ОСНОВНИ ТЕМИ:
1. Видове договорни взаимоотношения между агенции и клиенти
2. Предимства на договорите с ексклузивни права
3. Връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията
4. Задължителни клаузи в договорите с ексклузивни права
5. Подготовка и провеждане на първи разговор с клиента
6. Структура на срещата
7. Процесът на убеждаване
8. Заблудите на клиентите
9. Заблудите на брокерите
10. Предимства на Laris MLS - платформа за споделяне на ексклузивни оферти
11. Често срещани трудности
12. Водене на преговори – основни принципи
13. Последващи действия след подписване на договор

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:
ИРЕНА ПЕРФАНОВА: Ирена Перфанова е Заместник-председател на УС на НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и Председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., а член на УС на НСНИ от 2009 г. Член на Борда на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE /Икономическия съвет за Европа към ООН/, Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС 2007 г.–2020г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско- промишлена палата 2018 г.-2019 г. и в момента Заместник-председател. Преподавател по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти в ЦПО на НСНИ. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие.Професионалист с 27 години богат опит в сферата на недвижимите имоти и сделките с ексклузивни права, носител на професионалните дезигнации - CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по недвижими имоти, професионален Медиатор, Realtor – член на NAR, Оценител на недвижими имоти. Сертифициран коуч с професионални интереси в Corporate, Life и Health Coaching.
ДОБРОМИР ГАНЕВ: Добромир Ганев е настоящ председател на УС на НСНИ. Ганев има над 25 години опит на пазара на недвижими имоти в България. Член на УС на Асоциацията на франчайзите в България, Член на българската макроикономическа асоциация. Учредител на НАЗП, Член на УС на Варненската търговско-индустриална камара. Създател на Лайънс клуб Варна, част от Lions International. Редовен докторант на Икономически университет - Варна по специалност "Икономика и управление". Специализация по международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA. Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти. Арбитър към Софийски Арбитражен Съд към „Международна Асоциация за Правосъдие и Арбитраж“. През 1993г. година основава ФОРОС и до днес е неин управител. През 2008 г. създава проекта ФОРОС - Франчайзинг. През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От май 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда "Sollers".
 

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ
 

Краен срок за регистрация и заплащане – 23 септември 2021 г.
Такса за участие : - 160.00 лв. (без ДДС)
Такса за участие за членове на НСНИ - 140.00 лв. (без ДДС)
 

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.
*Точният адрес на събитието ще бъде уточнен допълнително.
 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: тел. 0879590900 - Юлия Недялкова, специалист "Политики и бизнес развитие" 


Печат