https://publicregister.bg/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/478/cropped-1621422579.jpeg

Корида Пропърти ООД

София 1527 бул. Княз Александър Дондуков 125

Детайлна информация

Ние сме от 1994г. на пазара на недвижими имоти и още от самото начало нашата водеща цел е качеството на обслужване на нашите клиенти и бъдещата перспектива. Държим на коректност, прозрачност в отношенията и успешно финализиране на всяка една сделка независимо дали е малка или голяма.

За нас най-важната цел е клиентът да бъде удовлетворен и резултатът от нашата работа да бъде положителен. Ние смятаме, че покупката на недвижим имот е една градивна цел, която трябва да бъде съпроводена с позитивна енергия, точни действия и висок професионализъм.

 Нашите услуги:

  • Покупко-продажби:

При услугата покупка на недвижим имот сме във всяка една стъпка до нашите клиенти - от избора на банка за кредититране до финализиране на сделката и деклариране на имота. Гъвкави сме по отношение на огледи и срещи. При проверката за тежести проверяваме имота от създаването му. Гарантираме за прозрачност и коректност в отношенията. По отношение на продажбите на имоти, разполагаме с специалисти, които отговарят за успешното рекламиране на всеки имот, като използват за разпространението им доказаните във времето уеб сайтове в страната, както и социалните мрежи facebook, instagram и youtube. 

  • Наеми:

При услугата наем на недвижим имот изключително много държим на коректно отношение от страна на наемателя и наемодателя. Изготвяме договор за наем, приемно предавателен протокол и при желание на двете страни след изтичане на договара – анекс за продължаване на взаимоотношенията. 

  • Консултации:

Фирмата разполага с квалифицирани кадри, от които можете да получите експертно мнение по вашите въпроси. Ние разглеждаме всеки наш клиент като индивидуален случай и се стремим да го насочим към правилния избор. За нас е важно клиентите ни да бъдат удовлетворени и доволни от резултата.

  • Съдействие за кредит:

„Корида Пропърти“ е партньор на всички банки, ориентирани към отпускането на ипотечни и потребителски кредити на физически и юридически лица. Съдействаме на нашите клиенти пътят към финансирането да е лек и кратък.

  • Управление на имот:

След подписване договор за наем предлагаме управление на отношенията между наемател и наемодател - контролиране на плащанията на консумативните разноски и на наемната цена. Отношенията с наемодателя уреждаме с договор.

Тип:
Юридическо лице
Член на НСНИ:
 Не
Търговска марка:
Корида Пропърти ООД
Номер в регистъра:
SF-K-478
ЕИК:
131007905
Управител 1:
Мария Михайлова
Realtor:
Не
Телефон 1:
0888682203
e-mail адрес 1:
office@korida.bg
Специализация на лицето:
Жилищни имоти
Бизнес имоти
Земя
Ново строителство
Комплексно обслужване
Посредничество и оценки
Посредничество и управление на имоти
Извършвам дейността си в съответствие със ЗМИП:
Да
Извършвам дейността си в съответствие с GDPR:
Да

Карта

Направления
company map
София 1527 бул. Княз Александър Дондуков 125

Социални мрежи